Prijzen


KalibeR gage op bruiloften/privefeesten: €1995,00 ex. 9% BTW (4½ uur)

Een uitgangspunt staat vast voor u: "Uw huwelijksfeest moet een perfect en onvergetelijk feest worden"! En u weet ook: "Een gezellig huwelijksfeest bouwen doet u nooit alleen, dat doet u samen met uw partner, familie, vrienden. Orkest KalibeR heeft jarenlange ervaring op het gebied van presenteren en muzikaal ondersteunen van kleine én grotere huwelijksfeesten.


KalibeR uitkoop gage: €2745,00 ex. 9% BTW (4½ uur, voor prive feesten niet van toepassing)

Voor bedrijven, stichtingen, verenigingen is het mogelijk om eventueel gebruik te maken van een uitkoop of afkoop gage. Dat wil zeggen dat de band er voor zorgdraagt dat alle sociale lasten en premies correct aan de betreffende instanties worden afgedragen. Normaal zou u dit zelf door een administratie kantoor of boekhouder moeten laten doen, maar bij een uitkoop gage verzorgen wij dit voor u. U betaalt de factuur en u heeft voor de rest geen administratieve rompslop. Wij zorgen voor de rest en dat is wel zo makkelijk.


KalibeR Light Semi-Acoustic vanaf: €1195,00 ex. 9% BTW (max. 4½ uur, geluidsset tot maximaal 150 personen)

Kaliber Light acoustic is te boeken voor huiskamer-concerten, verjaardagen of voor de muzikale invulling van uw huwelijk in kerk en/of stadhuis. Pakkende love songs tijdens binnenkomst, ringen uitwisselen of ander speciaal moment. Momenten om nooit meer te vergeten. Verzoek nummers zijn altijd welkom! KalibeR Light Acoustic: 4 musici, akoestische gitaren, drums/percussie. Uiteraard is KalibeR Acoustic uit te breiden tot de volledige bezetting!

*Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

KalibeR Light Acoustic